Portokaloszék visszatértek a mozivászonra


Nagyon vártuk már ezt a filmet, hiszen ki ne hallott volna a Bazi nagy görög lagzi-ról? Ki ne látta volna az előző részeket? A Görög Filmklub a fergeteges humorú, mára klasszikussá vált kultfilm első részét nem véletlenül vitte Budaörsre júniusban, mintegy felvezetésképpen a legújabb részhez. 

És Portokaloszék visszatértek! A Görög Filmklub premier előtti vetítésen mutatta be a Bazi nagy görög lagzi 3 című filmet, amely kiváló alkalmat nyújtott arra, hogy a görög közösség tagjai egy felejthetetlenül szórakoztató vígjátékot nézzenek meg együtt. A Görög Intézet több görög önkormányzattal teremtette meg annak lehetőségét, hogy az országos premier előtt két nappal először a görög közösség tekinthette meg Magyarországon a népszerű görög család legújabb kalandjait. A résztvevőket Agárdi Szpírosz Bendegúz üdvözölte, a filmklubot szokás szerint Görög Athéna, a filmklub vezetője és Dudás Viktor vezette fel.

Teltházas teremben néztük a Bazi nagy görög lagzi 3-at. Nevettünk, elérzékenyültünk, bőrünkön éreztük a görög napfényt, és képzeletben beszippantottuk a sós tenger és az olívafák illatát. Köszönjük a következő önkormányzatok aktív részvételét az esemény megvalósulásában: XVIII. Kerületi Görög Nemzetiségi Önkormányzat, Ferencvárosi Görög Nemzetiségi Önkormányzat, Érdi Görög Nemzetiségi Önkormányzat, Budaörsi Görög Nemzetiségi Önkormányzat, Beloianniszi Görög Nemzetiségi Önkormányzat. Köszönjük a lehetőséget UIP-Duna Film és a Cinema City Magyarország

Az eseményről készült fotókat Karajorgis Mária, a videófelvételt Klicasz Petrosz készítette.Megosztás:

További bejegyzések

Skip to content